PODCAST: THEATER PRAAT

Alle exclusieve Lampegiet interviews worden nu nog toegankelijker want... we hebben een podcast! Tijdens deze podcast gaan we in gesprek met cabaretiers, acteurs, muzikanten, medewerkers en anderen. Je krijgt als luisteraar een exclusief “kijkje” achter de schermen en in het leven van onze podcast gasten. Theater Praat is te beluisteren op Spotify en al je andere favoriete podcastplatformen en in combinatie met beeld te zien op YouTube. 

De interviews zijn natuurlijk ook nog steeds te lezen op de website.

S1E9: Aan tafel met Guido Weijers
Mei 2024 | Als er iemand in zijn komediecarrière een innerlijke metamorfose heeft doorgemaakt, is het Guido Weijers wel. Toen hij begon, wilde hij alleen maar groter worden. Nu werkt hij om mensen te laten lachen. Wij kregen de kans om hem te spreken over het vinden van geluk, het zijn van een BN’er en de gekste gebeurtenissen uit zijn leven.
S1E8: Aan tafel met Thom Hoffman
Februari 2024 | Het afgelopen anderhalf jaar dook Thom Hoffman in het leven en de muziek van Beethoven. Wat is er zo bijzonder aan hem en aan de tijd waarin hij leefde? Wij vroegen hem er alles over.
S1E7: Aan tafel met Mell
Januari 2024 | Het afgelopen jaar heb je Mell vaak op tv kunnen zien. Met haar eindeloze passie voor muziek en haar geweldige stemgeluid verovert ze harten. Maar wie is deze Volendamse powervrouw eigenlijk? Wij zochten haar thuis op om met haar te praten.
S1E6: Aan tafel met Joost Spijkers
December 2023 | Joost Spijkers is wereldberoemd als onderdeel van het cabaretgezelschap Ashton Brothers. Daarnaast doet hij ook bijzonder muzikaal solo-werk met zijn band SPIJKERS. Hoe is het voor hem om die twee dingen te combineren? Wij vroegen het hem.
S1E5: Aan tafel met Donny Ronny (Stefano Keizers)
November 2023 | Stefano Keizers is niet meer en uit zijn as herrijst een gloednieuwe theatermaker: Donny Ronny. Wij vonden het hoog tijd om even met Donny Ronny in gesprek te gaan. Cheyenne van de marketingafdeling vroeg hem alles over zijn leven en zijn nieuwe voorstelling.
S1E4: Aan tafel met Dennis van Aarssen
Oktober 2023 | Als er iemand met beide benen op de grond staat, is het Dutch Crooner Dennis van Aarssen. Samen met zijn DvA Bigband brengt hij een warme “Sinatra-sfeer” in alles wat hij zingt. Cheyenne van de marketingafdeling sprak Dennis in zijn studio in Hilversum.
S1E3: Aan tafel met Stef Bos
September 2023 | De voorstellingen van Stef Bos zijn bijna een jaarlijks terugkerend fenomeen. De zanger komt dan terug naar zijn geboorteplaats en brengt zijn nieuwste songs mee. We wilden graag meer weten over hem en Cheyenne van de marketingafdeling ging daarom met hem in gesprek.
S1E2: Aan Tafel met Bovenste Knoopje Open
Augustus 2023 | Cabaret- en muziekgezelschap Bovenste Knoopje Open gelooft dat kunst kan bijdragen aan een intiemere samenleving. Cheyenne van de marketingafdeling ging in gesprek met de artistiek leider van de band: Sjoerd van Capelleveen.
S1E1: Aan Tafel met Jurre Geluk
Juli 2023 | Acteren, dansen, zingen en natuurlijk presenteren. Wat kan Jurre Geluk niet? Regelmatig zie je de in Veenendaal geboren en getogen Jurre terug op tv. Cheyenne van de marketingafdeling ging met hem in gesprek.