Zakelijk

Regionale samenwerking is essentieel voor Theater Lampegiet. Met tienduizenden bezoekers per jaar neemt het theater een prominente plek in binnen de regio. Netwerkverbindingen leiden niet zelden tot goede zakelijke kansen. En waar kun je beter verbinden dan in het hart van Veenendaal, waar het écht om mensen draait? Theater Lampegiet raakt en verrijkt.

Huren

Theater Lampegiet is ook te huur als evenementenlocatie
Voor een congres, een medewerkersbijeenkomst, informeel vergaderen, een productpresentatie, bedrijfsborrel- of feest. Alles is mogelijk!

Dankzij de centrale ligging in het land, de uitgebreide parkeergelegenheid en de hoogwaardige technische mogelijkheden is Theater Lampegiet een ideale locatie voor zakelijke activiteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze specialisten denken graag op alle vlakken mee. Bovendien zijn alle ruimtes apart te huur.

Een diner op het toneel? Een gastoptreden van een bekende artiest tijdens het event? Een bedrijfspresentatie in de grote zaal? Een boardmeeting in de foyer met een kijkje backstage of voorstellingbezoek?

Onze gastvrijheid is groot en wij maken het graag mogelijk! We hebben een uitgebreid netwerk in de evenementenwereld en denken altijd in maatwerk. Informeer ook eens naar het aantrekkelijke zondagtarief.

Online verkoop
Het is mogelijk om via Theater Lampegiet de online verkoop te laten doen. Hiermee komt uw evenement in de agenda te staan van onze website en kunnen mensen gemakkelijk online tickets bestellen. Kaartkopers die willen wisselen van plaats of wisselen tussen middag en avondvoorstelling, kunnen dat doen tot voor aanvang van de voorstelling, mits er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Verder hanteren wij voor kaartkopers de mogelijkheid om tot 48 uur van tevoren geld terug te krijgen bij teruggave van tickets. Hiervan wordt wel standaard 2,50 per ticket ingehouden voor afhandelingskosten.

Livestream
Nieuw sinds 2021 is het huren van een livestream op het toneel. Vooraf opgenomen of live uitgezonden. Wat je ook kiest: het resultaat is altijd een professionele oplossing voor jouw evenement, productpresentatie, personeelsbijeenkomst of (dans)uitvoering. Prachtig gefilmd door 4 camera's in een theatrale omgeving. Onze technici maken voor elke klant een unieke, mooi uitgelichte setting én monteren na afloop je video. Da's nog eens zorgeloos produceren. Elke (live)stream een succes!

Contact
Kom gerust naar het theater voor een rondleiding en bespreek de mogelijkheden van de (zakelijke) evenementen. Meer weten? Mail naar verhuur@lampegiet.nl of bel: 0318- 540 000

Zakelijke horeca arrangementen
Het horecateam van Theater Lamepgiet levert bij alle evenementen of voorstellingen arrangementen op maat. Of je nu met 15 of 150 gasten een voorstelling bezoekt, wij maken jouw uitje compleet met passende mogelijkheden zoals een borrel of high tea. Laat het onze afdeling horeca weten via horeca@lampegiet.nl en we nemen contact op!

Rondkijken
 


Bedrijfsvrienden

Onze Bedrijfsvrienden steunen het Lampegiet Fonds, waarmee bijzondere programmering mogelijk wordt gemaakt, die regionale talentontwikkeling bevordert. Dat helpt bij de sociale positionering van iedere partnerorganisatie. 

Word ook lid!
Bedrijfsvrienden van Theater Lampegiet geven blijk van betrokkenheid bij en de ontwikkeling van het culturele hart van de samenleving. Het onderstreept de impactvolle ondernemersrol in de regio. Kies zelf het lidmaatschap dat het beste bij de organisatie past: Goud / Zilver / Brons.

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Zullen we een afspraak maken? Laat het ons weten via directie@lampegiet.nl