Theater Lampegiet
Kerkewijk 10 3901 EG Veenendaal

Je bezoek

Kom je binnenkort naar een voorstelling? Hier vind je alle informatie over je bezoek aan Theater Lampegiet. Tot snel!


Bereikbaarheid

Ligging
Theater Lampegiet ligt in het midden van het land, in hartje Veenendaal en is eenvoudig te bereiken met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer.  

Route en parkeren
Je vindt Theater Lampegiet aan de Kerkewijk 10, 3901 EG in Veenendaal. Kom je met de auto? Je kunt betaald parkeren op Parking Duivenweide. Dit is een betaalde parking van Gemeente Veenendaal. Betaald parkeren is van maandag t/m donderdag en zaterdag tot 20:00 uur, op vrijdag tot 22:00 uur en op zondag parkeer je gratis.
Er kan op twee manieren betaald worden:
1. Je kunt vooraf betalen bij een van de parkeerautomaten. Om te betalen voor parkeren voer je eerst het kenteken van je auto in. Vervolgens kun je betalen via pin of contant. Je hoeft dus daarna geen parkeerkaartje meer achter de voorruit te leggen en kunt direct naar het theater!
2. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om te betalen met je smartphone. Dit kan met de volgende apps: Parkmobile, Yellowbrick, Stadsparkeren, Parkline.

Kom op de fiets!
Er is een grote fietsenstalling naast Theater Lampegiet met genoeg plek om je fiets te stallen. Pak gerust de fiets naar het theater! 

Openbaar vervoer
Ons theater is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Ga voorbereid op weg en plan alvast via 9292 je reis.


Ontvangst

Deuren open
De deuren van het theater zijn altijd vanaf een uur voor aanvang van elke voorstelling geopend.

Kaarten scannen
Bij binnenkomst worden je kaarten gescand. Heb je e-tickets? Deze kunnen worden gescand vanaf je smartphone en hoef je dus niet persé thuis te printen.

Garderobe
Je kunt gratis gebruik maken van onze bewaakte garderobe. Deze vind je naast onze toiletten, achterin de foyer.

Stoelverhogers
Voor de kinderen hebben we stoelverhogers in huis. Je kunt deze vooraf aan de voorstelling ophalen bij de garderobe. 

Slechthorenden
Voor slechthorenden is er een infrarood geluidssysteem. De hoofdtelefoon kun je voor aanvang van de voorstelling tegen een borg van € 5,- ophalen bij de Theaterkassa. Na afloop krijg je de borg retour bij inlevering van het toestel bij de horeca.

Zaalplattegrond

Mindervaliden

Parkeren
Op de parking rond het theater (Duivenweide) zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Met je invalidenkaart mag je hier op invalidenplaatsen én normale parkeerplaatsen gratis parkeren. 

Rolstoelgebruikers
Voor rolstoelgebruikers en begeleiders zijn er speciale rolstoelplaatsen beschikbaar. Let op: deze zijn niet zelf online te boeken. Een rolstoelplaats moet je reserveren via de Theaterkassa. Zij zijn bereikbaar voor al je vragen en reserveringen via 0318 - 540 141 of reserveren@lampegiet.nl

Toilet
Het invalidentoilet bevindt zich naast de damestoiletten in de foyer. 

Pauzedrankje

Een pauzedrankje zit bij je ticketprijs inbegrepen (indien anders, dan staat het vermeld in de tekst op de website of op je e-ticket). Is er geen pauze? Dan krijg je je drankje na afloop. 

Pauzedrankjes zijn:
- Bier excl. speciaal biertjes
- Huiswijn
- Alle koffie en theesoorten
- Alle frisdranken

Boek een theaterarrangement!

Bij elk arrangement krijg je een gereserveerde tafel en een drankje. Zo geniet je optimaal van je avondje uit. De borrelplank kun je ook vegetarisch bestellen. Let op: bij voorstellingen in Spectrum kun je géén arrangement bestellen.

Reserveren is heel makkelijk. Tijdens het bestelproces van de te bezoeken voorstelling, kan je de gewenste arrangementen toevoegen. Hiermee bestel en betaal je jouw hele bezoek aan Theater Lampegiet in één keer. 

Voor andere opties zoals buffetten of arrangementen op maat voor particulieren of groepen helpen we je graag verder! Mail ons en dan nemen we contact met je op.

Uiteraard kun je ook op de avond zelf bij de horeca ook diverse hapjes bestellen. Let op: je kunt alléén pinnen.