Klantenservice

Hier vind je alles voor je aankoop. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag verder. Telefonisch of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Openingstijden Theaterkassa

Kaarten bestellen

Online 24/7
Kaarten bestel je eenvoudig via deze website, waar je zelf plaatsen kiest, veilig betaalt en je eigen entreebewijzen print. Je kunt je entreebewijs ook vanaf je mobiele telefoon laten scannen.

Bestelformulieren zijn alleen op verzoek nog verkrijgbaar, door te bellen met de Theaterkassa. Waarschijnlijk helpen ze je gelijk en is het formulier niet meer nodig. Bellen of mailen gaat sneller en vergroot de kans op kaarten. Voor speciale wensen: bel de theaterkassa.

Theaterkassa
De Theaterkassa is open van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 16:00 uur (lunchpauze van 13:00 - 13:30u) en een uur voor elke voorstelling. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0318 - 540 141 en per mail via reserveren@lampegiet.nl. Of kom langs! Adres: Kerkewijk 10 in Veenendaal.

Bij de Theaterkassa kun je terecht voor:

  • Kaartverkoop
  • Aankoop Podium Cadeaukaart
  • Omruilingen
  • Vragen

Boekingkosten
Per bestelling berekenen we boekingskosten. Als je de entreebewijzen per post wilt ontvangen, berekenen we ook verzendkosten. Boekingskosten dekken onder meer systeemkosten en kosten voor het afhandelen van je bestelling. De boekingskosten per bestelling zijn als volgt opgebouwd:

  • Standaard boekingskosten: € 2,-
  • Toeslag boekingskosten voor verwerken bestelformulier: € 3,-
  • Verzendkosten voor per post verzenden entreebewijzen € 3,-

Betalingsmogelijheden
Online kun je betalen met iDEAL en de Podium Cadeaukaart. Bij de Theaterkassa kun je betalen met pin, digitaal saldo, Podium Cadeaukaart, Nationale Theater- & Concertbon, VVV Cadeaubon, VVV Cadeaukaart en Twinkeling. Voor jouw en onze veiligheid is het niet mogelijk contant te betalen. 

Heb je telefonisch of via e-mail gereserveerd, dan ontvang je van ons een factuur (per post of via e-mail). Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden. Daarna vervalt je reservering.

Kaarten retourneren

Ziek of verhinderd?
Mocht je onverhoopt niet naar een voorstelling kunnen komen, dan is ruilen/retourneren mogelijk tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling. De omruilkosten bedragen € 2,50 per entreebewijs. Je kunt je kaarten omruilen voor een andere voorstelling of een tegoed in je account.


Uitvallen of verplaatsen van een voorstelling
Als een voorstelling geannuleerd moet worden, krijg je de kosten van je entreebewijs (excl. boekingskosten) vergoed. Indien een voorstelling verplaatst wordt en je kunt niet op de alternatieve datum, krijg je de kosten van het entreebewijs (excl. boekingskosten) vergoed. 

Kortingen

CJP-pas
Bezitters van een CJP-pas ontvangen een korting van 7,5% op de normale entreeprijs, zowel online als via de Theaterkassa. Vergeet niet dan je CJP-pas te tonen. 

Jongerenkorting
Jongeren van 13 tot 26 jaar kunnen last minute op vertoon van hun ID vanaf een uur voor aanvang van een - niet uitverkochte - voorstelling een kaartje voor € 10,- kopen.

Programma overzicht 

De theaterbrochure voor seizoen 24/25 is vanaf  23 mei 2024 af te halen bij de theaterkassa en later ook bij diverse bibliotheken in Veenendaal en de regio. Alle voorstellingen staan ook op de website. 

De volledige agenda vind je hier. 

Contactformulier

Heb je een opmerking of vraag? Vul hier het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.