Waiting in the Wings

Dance with Joy
Te gast
zaterdag 1 juni
za 1 juni

Waiting in the Wings, een spetterende dansmusical ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van Ballet- en Dansschool Dance with Joy.

Waan je in Paris van de jaren 20, dé culturele hot-spot van die tijd. Mis het niet!

Waiting in the Wings is een Engelse uitdrukking in het theater voor het vol spanning wachten aan de zijkant van het toneel voordat je op mag.

We nemen jullie mee naar Parijs jaren 20. Na de eerste wereldoorlog en de Spaanse griep is het eindelijk feest. De Roaring Twenties is aangebroken. 

Parijs werd nog meer het culturele centrum van Europa. Rijke Amerikaanse toeristen komen en verwonderen zich. Bij de opera wordt een dansauditie gehouden voor het nieuwe ballet: “Het kleine lelijke eendje”. Een arm weesmeisje, Kathya, die opgevoed wordt door de wezen-moeder, madame Renard, komt door toeval terecht bij de auditie en wordt aangenomen! Zal het haar lukken haar droom waar te maken? Of zal madame Renard haar in de weg staan? En zal het ballet op tijd af zijn voor de première? 

Een spannend, komische, schitterende, zelfgeschreven dansmusical. Mis het niet! Zaterdag 1 juni in Theater Lampegiet in Veenendaal.

Onderdeel van