The Story Tellers - Gitaarhelden!

Syb van der Ploeg, Harry Sacksioni e.a.
vrijdag 6 december 20:00
vr 6 december
20:00
  • vr 6 december
    20:00
    Grote Zaal

Terug van weggeweest! De allergrootste gitaarhelden van de wereld, met Syb van der Ploeg, Harry Sacksioni, Maarten Peters en een special guest op gitaar! Samen brengen ze een bijzondere voorstelling met veel muziek en verhalen over hun gitaarhelden!

De combinatie van intieme muziek, prachtige verhalen en sfeervolle beelden is een perfecte mix, want er zijn talloze wereldberoemde gitaarhelden die de muziekwereld hebben beïnvloed en miljoenen mensen hebben geraakt met hun gitaarspel, teksten en muziek. Wie kent ze niet; de legendarische intro’s,  gitaarsolo’s en wereldhits van onder anderen Eric Clapton, Keith Richards, Brian May, Mark Knopfler, Carlos Santana, David Gilmour, Neill Young, James Taylor, Paul Simon, Leonard Cohen, John Lennon, Slash, Jimmy Page, Eddie van Halen, BB King en Jimi Hendrix.

Het is geen verrassing dat hun vorige voorstelling door zowel bezoekers als theaters hoog werd gewaardeerd en zelfs ‘een pareltje’ werd genoemd. The Story Tellers brengen intieme muziek, prachtige verhalen en sfeervolle beelden!

Van de makers van The Stones Beatles Battle, Motel Westcoast, The Best of Britain e.v.a