Tammo zingt folk

TikTok Tammo
30 april 2025
woensdag 30 april 20:00
wo 30 april
20:00

Vanavond reist TikTok Tammo af naar Ierland, waar zich weer een hilarisch verhaal ontvouwt, ondersteund door sfeervol decor en bekende klassiekers uit de Ierse folkmuziek. Speciaal voor deze voorstelling heeft Tammo de tekst van Ierse folk nummers vervangen door hertaalde en zelfgeschreven streektaal teksten. 

Samen met zijn vijfkoppige liveband neemt Tammo je mee naar Ierland voor een verhaal zoals alleen hem dat kan overkomen. Een verrassende voorstelling met een mooie balans tussen het cabaret van TikTok Tammo en toegankelijke Ierse folkmuziek.

TikTok Tammo is bekend geworden tijdens de coronapandemie met zijn video’s op social media en is uitgegroeid tot ambassadeur van Stad en provincie Groningen. En met recht, want heel het land kent ondertussen de uitspraak ‘dikke bak met bietn!’. 

In de stijf uitverkochte theatertour Tammo Zingt Staal toonde hij al aan niet alleen een komisch maar ook een muzikaal talent te zijn. Dat smaakt naar meer en daarom gaat TikTok Tammo opnieuw de theaters in met zijn tweede avondvullende programma. Tammo Zingt Folk: most d’r bie wezen!

LET OP: Deze voorstelling is op 30 april 2025.