Saturday Night Fever (try-out)

Buddy Vedder, Esmée Dekker e.a.
nu in de verkoop
donderdag 19 september 20:00
do 19 september
20:00

Tony en Stephanie jagen hun dromen na in het bruisende Manhattan. Saturday Night Fever brengt een nieuwe vertaling van de klassieker, met diverse wereldhits en verrassende vormgeving!

De jonge, aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’.

Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is voor alle jongens het voorbeeld. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met Stephanie de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen.

Saturday Night Fever is een verrassend vormgegeven, nieuwe vertaling vol diverse wereldhits in zowel Nederlands als Engels, gespeeld door een live band.