Nieuws

Levende geschiedenis: drie voorstellingen over de Tweede Wereldoorlog

Met Bevrijdingsdag om de hoek, staat Nederland op het punt om onze vrijheid te vieren en te herdenken. Daarom willen we ook in Theater Lampegiet stilstaan bij de impact van de Tweede Wereldoorlog met een aantal bijzondere voorstellingen. 

Lees verder

Vacature Stagiair Marketing

De leukste meeloopstage van Veenendaal komt weer beschikbaar! Voor de periode september 2024 t/m januari 2025 hebben we ruimte voor een stagiair in het marketingteam. 

Lees verder

Bereikbaarheid 26 februari t/m 12 juli

Bereikbaarheid theater. Van 26 februari tot en met 12 juli 2024 zijn er wegwerkzaamheden in de straten rondom Theater Lampegiet. Lees hier wat dat voor jou betekent.

Lees verder

Word Vriend van Theater Lampegiet

Hou je écht van theater? Neem dan een 'Vrienden van Theater Lampegiet'-lidmaatschap en profiteer van diverse exclusieve voordelen. Vrienden hebben namelijk een streepje voor:

Lees verder

Altijd Open, Altijd Aan

De toekomstvisie van Theater Lampegiet. 

Komt er een nieuw theatercomplex? Wanneer valt het besluit? Wat is de culturele ambitie van de steeds verder groeiende gemeente Veenendaal? Je leest het hier.

Lees verder

Resultaten seizoen 22/23

Seizoen 2022/2023 was het eerste volledige post-Covid seizoen. Benieuwd naar de resultaten? 

 

Lees verder

Expositie Christa Jorritsma

In de foyer van Theater Lampegiet zijn steeds wisselende exposities van kunstenaars uit Veenendaal en omgeving te zien. Momenteel zijn de schilderijen te zien van Christa Jorritsma.

Lees verder