Nieuws

BuitenBühne: een Lampegiet spektakel

Vrijdagavond 9 en zaterdag 10 september was er de eerste editie van het gratis toegankelijke BuitenBühne festival op het theaterplein. Met een zeer gevarieerd programma voor alle leeftijden.

Lees verder

Vacature: Lid Raad van Toezicht - Stichting Theater de Lampegiet

Vacature: Lid Raad van Toezicht (RvT). 

Vanwege het aflopen van de zittingstermijn van enkele leden, zijn wij op zoek naar nieuwe leden van onze Raad van Toezicht (RvT).

Lees verder

Vacature: Voorzitter Raad van Toezicht - Stichting Theater de Lampegiet

Vacature: Voorzitter Raad van Toezicht (RvT). 

Vanwege het aflopen van de zittingstermijn van de huidige voorzitter, zijn wij op zoek naar een voorzitter van onze Raad van Toezicht (RvT).

Lees verder

Vacature: Programmeur

Wij zijn op zoek naar een medewerker programmering! Wil jij ons helpen het voorstellingsprogramma zo aantrekkelijk en divers mogelijk te maken? Lees snel verder.

Lees verder

MAGAZINE: Open Doek september - december 2022

Vanaf nu heeft Theater Lampegiet een eigen magazine! Haal hem, samen met de seizoenskalender waar alle voorstellingen in staan bij onze Theaterkassa, Spectrum of de bibliotheken/VVV in Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Doorn, Leersum, Amerongen, Leusden en Lunteren.

Of lees over de nieuwste voorstellingen in het magazine online. 

 

Lees verder

Exclusief interview met Veldhuis & Kemper

22 augustus 2022

Remco Veldhuis en Richard Kemper staan dit seizoen weer in het theater met hun voorstelling Hou dat vast (reprise). De show speelde in mei 2022 al in Theater Lampegiet en toen kreeg Cheyenne van de marketingafdeling de kans om de mannen kort te interviewen over de show.

Lees verder