Nieuws

WinterMagix op zaterdag 16 december

GRATIS TOEGANG

Op zaterdag 16 december zorgt Theater Lampegiet voor vrolijke lichtpuntjes in de avond. Met korte feestelijke acts, passend in de decembermaand. Deze acts zijn gratis te beleven en vrij toegankelijk. Bekijk hier het programma.

Lees verder

MAGAZINE: Open Doek september - december 2023

De derde editie van ons magazine Open Doek ligt vanaf nu bij onze Theaterkassa. Neem hem gratis mee bij je volgende bezoek, of lees over de nieuwste voorstellingen in de online versie. 

Lees verder

Kleine zaal programmering in Spectrum

Muzikale theatervoorstellingen in samenwerking met De Muzen. Dit jaar staan er zes bijzondere muzikale voorstellingen op de agenda van Theater Lampegiet. Deze staan niet in het theater geprogrammeerd, maar in Spectrum.

Lees verder

NIEUWE PODCAST: Theater Praat

We zijn een podcast gestart! Tijdens deze podcast gaan we in gesprek met cabaretiers, acteurs, muzikanten, medewerkers en anderen. Je krijgt als luisteraar een exclusief “kijkje” achter de schermen.

Lees verder

De theaterbrochure van seizoen 23/24 is nú verkrijgbaar!

Onze nieuwe brochure is uit! Met alle voorstellingen van seizoen 2023/2024 en informatie over evenementen, horeca, communities en meer. Geen papieren versie ontvangen? Vanaf nu kan je hem afhalen bij de theaterkassa of hier online doorbladeren. 

Lees verder