Nieuws

Nieuwe website live!

Je hebt onze splinternieuwe website geopend! Nu is het nog makkelijker om tickets te kopen. Geniet van meer foto's en video's. De site is ook overzichtelijker... als is het soms misschien éven wennen. Laat je inspireren door de prachtige voorstellingsfoto's en bestel nu sneller en beter via je mobiele telefoon. 

Lees verder

Voor een tientje naar Theater Lampegiet!

Het Nationale Theater Weekend is een ijzersterk concept, waaraan Theater Lampegiet ook in 2020 deelneemt. Voor jou betekent dat een avond cabaret, een avond toneel, een familievoorstelling voor slechts een tientje per persoon en/of een gratis rondleiding!

Lees verder

Hoofdrol voor Veenendaalse meiden in VIETNAM

Theater Lampegiet is een bekende plek voor Anne Fleur du Pré en Charlotte Ha uit Veenendaal. Zo bezoeken ze regelmatig het theater en stonden ze vanuit hun school (Christelijk Lyceum Veenendaal) al eens op de planken. Anne Fleur zat zelfs in het Jongerenpanel van Theater Lampegiet. 

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring