donderdag 23 januari 19:30

Het Zwanenmeer

Ballet van de Staatsopera van Tatarstan
23 januari
19:30
  • donderdag 23 januari
    19:30
    Normaal € 35,- / CJP: € 32,40
    Grote Zaal

Begin het jaar goed en kom genieten van het Zwanenmeer. De Staatsopera van Tatarstan brengt je het meest opgevoerde ballet ter wereld in een prachtige uitvoering. In één woord: betoverend!

Het Zwanenmeer gaat over een ongelukkige liefde: prins Siegfried houdt van prinses Odette, die door tovenarij in een witte zwaan is veranderd. De prins kan deze betovering verbreken door een eed van eeuwige liefde af te leggen. Dit wordt echter verhinderd door de tovenaar, die zijn dochter Odile, die als twee druppels water op Odette lijkt, in een zwarte zwaan verandert.

Veel opvoeringen van Het Zwanenmeer sluiten nog nauw aan bij het origineel van Marius Petipa en Lev Ivanov. Het ballet geldt als één van de hoogtepunten van het klassiek-romantische balletgenre en is geschikt voor jong en oud. Het balletgezelschap van de Staatsopera van Tatarstan verwent je met een familievoorstelling bij uitstek.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Vallei en Rijn

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring