BuitenBühne familiefestival 2024

Publicatiedatum 30 mei 2024

Kom op 21 juni en 22 juni gezellig naar het gratis BuitenBühne familiefestival op het plein naast Theater Lampegiet. 

Met voorstellingen, acts en workshops voor de hele familie staat BuitenBühne garant voor een heerlijk uitje. Met onder andere Fien en Teun, acrobatiek van internationale klasse en een buitenfilm. Alles vrij entree!

Vrijdagavond 21 juni

Vrijdagavond gaat BuitenBühne van start met een heerlijke avond muziek en film. Loop binnen in de spiegeltent voor de nieuwste muziektheatervoorstelling Struikelen van Birgit Schuurman of geniet van de indrukwekkende acrobatische capriolen van internationaal gerenommeerd gezelschap Amoukanama in regie van Anthony Weiss. Sluit de avond af met de buitenfilm The Greatest Showman!

Zaterdag 22 juni 

Gedurende de zaterdag zijn er buiten korte voorstellingen en activiteiten voor alle leeftijden. Kom luisteren, eten, drinken en kijken of doe mee met één van de culturele workshops. Zowel in de spiegeltent als op het buitenpodium zijn verschillende voorstellingen te beleven; van acrobatiek van Amoukanama tot de roadshow van Fien en Teun en van lokale makers tot het geliefde verhaal Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Reserveer alvast voor deze gratis voorstellingen

Wil je verzekerd zijn van plaatsen? Voor sommige voorstellingen kan je vantevoren plaatsen reserveren. Het overige deel van de tickets blijft beschikbaar voor aan de deur, maar let wel: vol = vol. Reserveer nu alvast tickets voor onderstaande gratis voorstellingen:

VRIJDAG:

Birgit Schuurman - Struikelen
Amoukanama - FA

ZATERDAG

Drumdrumdrum - KOLÓ
De Sien - Flooring Twenties
Meneer Monster - Over een kleine mol...

Amoukanama - FA ochtend

Amoukanama - FA middag

Let op: In verband met capaciteit op de tribune, wordt gevraagd dat iedereen een eigen stoel reserveert. Dit betekent dat (hele) kleine kinderen ook een eigen gratis toegangsbewijs moeten hebben. 

Tijdschema

Het festival is uitstekend te combineren met een winkelbezoek in het centrum. Omdat het gratis toegankelijk is, kun je vrij aan en af lopen. Tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Bekijk het programma:

Programma BuitenBühne blokkenschema 2024.pdf