Succesvolle WinterMagix in december

Theater Lampegiet vindt het belangrijk om de Veense binnenstad te verlevendigen en organiseert hiervoor met enige regelmaat ook gratis buitenactiviteiten. WinterMagix is een jaarlijks terugkerend december evenement. Dat in combinatie Veenendaal on Ice voor een fraai winters tafereel zorgde.

Luchtacrobatiek
Hoog in de lucht, bracht Minke met haar Aerial Act de meest ingewikkelde en bijzondere capriolen. Elegant en adembenemend. Deze perfecte samensmelting van dans en kracht heeft een lichte en sierlijke uitstraling. 

Magie
Quintus van Amstel is meervoudig Nederlands kampioen straatgoochelen en betrekt het publiek op een speelse manier bij zijn optreden. Ingetogen momenten wisselden zich af met bruisende uitbundigheid. Deze act werd twee keer opgevoerd in een intieme theaterwagen met ruimte voor dertig bewonderaars! 

Live muziek
William Smulders & The Handjives is een geweldige live band die Rock and Roll & evergreens tot the next level brengt. Met opzwepende drumbeats (Clance Vaasen), groovende bas licks (Bub Boelens), scheurende gitaarsolo’s en smaakvolle zang rockten ze de spreekwoordelijke pannen van het dak!

Koekjes versieren
Wie aan de koude winterdagen denkt, denkt ook aan warme, versgebakken peperkoekjes. De kleinste bezoekers konden gingerbread mannetjes versieren met de Bombardon! Dat zorgde voor een knus tafereel.

Sprookjesvertelling: Meisje met de Zwavelstokjes
De toneeldocenten en leerlingen van De Muzen brachten een moderne variant op de sprookjesvertelling  van het Meisje met de Zwavelstokjes. 

 

De after movie vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=zHLL5_Xb6po

Graag tot volgend jaar!