Voorstelling Hadewych Minis verplaatst naar 29 april

De voorstelling van Hadewych Minis op donderdag 13 februari is verplaatst naar woensdag 29 april. Vandaag is namelijk bekend geworden dat Hadewych vanwege een gebroken hand op doktersadvies moet rusten. De pijn is te hevig om de voorstelling door te laten gaan. We wensen Hadewych van harte beterschap!


Heeft u kaarten?
Dan heeft u van ons een mail gehad dat deze kaarten geldig blijven voor de nieuwe datum. Mocht u nu al weten dat u er op 29 april niet bij kunt zijn? Dan kunt u uiteraard uw kaarten kosteloos annuleren. Stuurt u dan vóór woensdag 26 februari een mail naar kassa@lampegiet.nl, dan krijgt u het betaalde bedrag teruggestort. Vermeld in deze mail uw NAW gegevens, reserveringsnummer en bankrekeningnummer. Na 26 februari is de normale annuleringsregeling van kracht. 

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring