Bereikbaarheid 20 en 21 mei - Wielerronde

LET OP - gewijzigde bereikbaarheid 20 en 21 mei 2022
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vindt de Wielerklassieker Veenendaal-Veenendaal plaats. Theater Lampegiet is hierdoor niet via de normale routes te bereiken. Houd daarom rekening met extra reistijd en drukte rondom het theater. Rijd volgens onderstaande richtlijnen.

Met de auto, vanaf snelweg A12.
Neem afslag Veenendaal-West. Op rondweg West, bij 1e stoplicht linksaf, Grote Beer. Daarna direct rechtsaf de Nieuweweg op. Einde weg, rechtsaf de Weverij op. Bij de rotonde ga je rechtdoor en volg je de Weverij. Rijd door tot aan de verkeersregelaar die je de weg naar de parkeerplaats achter het theater wijst. Je kunt parkeren op een paar minuten lopen vanaf het theater.

Met de auto, vanuit de richting Rhenen
Rijd via Rondweg West. Sla rechtsaf Panhuis in. Rijd door tot aan de rotonde. Sla daar rechtsaf de Weverij op. Rijd door tot aan de verkeersregelaar die je de weg naar de parkeerplaats Duivenweide achter het theater wijst.

Met de fiets
De Kerkewijk, Raadhuisstraat en Sandbrinkstraat zijn afgesloten. Vanuit West en Zuid kun je het beste het fietspad vanaf de Kanaalweg aanhouden. Kom je uit Noord en Oost, dan is het advies om via de Hoogstraat en Fluiterstraat te komen.