Nieuws

Verplaatst of geannuleerd?

Hoe weet ik of een voorstelling definitief is geannuleerd?

Je vindt het overzicht hier. De lijst wordt regelmatig ge-update.

Lees verder

WijkJury verkiest Othello tot beste voorstelling seizoen 2019-2020

Voor de tweede keer heeft WijkJury Veenendaal in Theater Lampegiet hun seizoensfavoriet gekozen. Othello van Het Nationale Theater is een voorstelling waarin alles klopt, waarin je van de eerste tot de laatste minuut wordt meegenomen in een verhaal dat je gelooft en dat heel actueel is. Je verliest zelfs de tijd! Aldus de juryleden. Dat is precies waar theater om draait.

Lees verder

Bewaar je ticket, geniet later

Persbericht

Culturele sector roept houders van tickets op: Bewaar je ticket, geniet later

Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM.

Lees verder

Alle voorstellingen tot 1 juni geannuleerd

Wegens wettelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, zijn de deuren van Theater Lampegiet gesloten tot 1 juni 2020 en alle voorstellingen zijn afgelast. Samen met de artiesten en impresariaten zijn we alle voorstellingen aan het verplaatsen, een flinke puzzel, die nog niet is opgelost. Desondanks willen we benadrukken: het komt goed met je kaartje!

Lees verder

Tweede leven project

Theater Lampegiet draagt graag bij aan verduurzaming. In samenwerking met Veenendaal4Fair zijn van overbodig geworden promotiemateriaal diverse meubelstukken opnieuw bekleed. Ter demonstratie van de mogelijkheden in het gebruik van duurzame producten bood Fair Food & More een smakelijke lunch aan.

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring