St★rman

The Dutch David Bowie Tribute
Bekend van The Tribute: Battle Of The Bands
zaterdag 12 oktober 20:00
za 12 oktober
20:00
  • za 12 oktober
    20:00
    Grote Zaal

Starman is de negen-koppige David Bowie tributeband uit het zuiden des lands. Ze wisten in razend tempo vele harten te veroveren met hun oprechte eerbetoon aan het oeuvre van één van de grootste artiesten die deze wereld ooit heeft gekend. 

De band kreeg grote bekendheid door hun succesvolle deelname aan het tv-programma The Tribute - Battle of the Bands, waar zij bij jury en publiek hoge ogen gooiden met hun krachtige en emotioneel beladen vertolkingen van Bowie’s grote hits. Daarbij komt frontman Rias Baarda wat betreft stemgeluid en stage presence af en toe griezelig dichtbij David Bowie, “alsof hij er weer is...”.

En dat bleef ook een aantal zeer bijzondere mensen niet onopgemerkt… Onlangs kwamen hem de complimenten toe van enkele muzikanten uit Bowie’s entourage, zoals Ava Cherry, Carmine Rojas en Mike Garson!

Verwacht een prachtige reis door Bowie’s oeuvre. Van de welbekende classics tot de parels uit de diepzee, dit alles omlijst door de prachtigste anekdotes. Een absolute must-see, voor de verstokte Bowie fan maar ook zeker voor de absolute beginner.