Said Lacht! alles weg

Said El Hassnaoui
woensdag 8 november 20:00
wo 8 november
20:00
  • wo 8 november
    20:00
    Benedenfoyer

Telkens wanneer je denkt lekker bezig te zijn weer een tegenslag. Vooroordelen, culturele verschillen, racisme, noem maar op. Hoe ga je daar mee om. 

Said Lacht is een comedy show waar de lach centraal staat. Said laat je zien hoe je negatief omdraait in iets positiefs. Het leven loopt niet lineair maar als je de kronkels omarmt dan kun je alles weg lachen.  

Said El Hassnaoui is geboren in Marokko, getogen in Veenendaal. Niet 1 maar 3 culturen rijk. Voor de "gewone" Nederlander een Marokkaan. Voor de Marokkaan in Marokko een Nederlander en in de biblebelt een moslim. Zie je dan maar eens ergens thuis te voelen. 
  
Said el Hassnaoui, ook wel bekend als WestSaid, is een bekende naam in de Nederlandse en Belgische stand-up comedy scene. In 2014 won hij de comedy slam en UICF Talent Award. Daarnaast is hij beëdigd trouwambtenaar en 4 jaar raadslid geweest in Veenendaal. Said is een verhalen vertellende comedian en met zijn grappige verhalen en anekdotes neemt hij je mee op reis.  

  

Sinds 2009 organiseert Said El Hassnaoui maandelijks (uitverkochte) comedy shows door heel Nederland en België. Zijn succesvolle comedy shows genaamd (plaatsnaam) Lacht, zijn een begrip geworden in vele dorpen en steden. Het publiek maakt tijdens deze avonden kennis met bekende en minder bekende comedians. Als bonus staat er daarom een talentvolle comedian in mijn voorprogramma.