Kunstfestival Veenendaal

Te gast
zaterdag 15 april 13:30
za 15 april
13:30

In het weekend van 14, 15 en 16 april is er na een jaar uitstel weer een vernieuwd en gevarieerd Kunstfestival in Veenendaal. Van vrijdagavond tot zondagavond kan iedereen op zeven verschillende locaties in het centrum van Veenendaal, waaronder ook in Theater Lampegiet, gratis genieten van veel verschillende optredens.

Dansers, zangers, zangeressen, bandjes, koren, dichters, orkesten, toneel, in allerlei genres, jong en oud, solo en in grote gezelschappen. Voor ieder wat wils en een kans om eens kennis te maken met voorstellingen, die nieuw voor je zijn.  Vanaf zaterdagmiddag 13:30 uur t/m zondagmiddag 17:00 uur zijn er 30 verschillende optredens in de foyer en de Grote Zaal van Theater Lampegiet.

De vrijdagavond opent het festival met een verrassend en vernieuwend programma in en om Spectrum aan het Cultuurplein in Veenendaal. Op zaterdag en zondag breidt het festival zich uit. In de omgeving van het Cultuurplein zijn er podia in Spectrum, de Cultuurfabriek en DownTown. In Theater Lampegiet is er zowel in de grote zaal als in de foyer van alles te beleven. Zaterdagavond en zondagmiddag swingt het ook op drie podia in drie verschillende cafés in de Sandbrinkstraat en omgeving.

Meer informatie over het programma en deelnemers, www.kunstfestivalveenendaal.nl

Onderdeel van:
TE GAST

Bekijk onze thema's