ICK-COMPANY

WE WANT IT ALL
vrijdag 10 februari 20:00
vr 10 februari
20:00
  • vr 10 februari
    20:00
    Grote Zaal

Is dit het einde?

It ain't much I'm asking, if you want the truth
Here's to the future
Hear the cry of youth (hear the cry of youth) (hear the cry of youth)
I want it all, I want it all, I want it all and I want it now.’
Queen - I Want It All

We Want It All voelt niet als een voorstelling, maar als een 1-uur durend festival waarin slotakkoorden uit het oeuvre van Emio Greco en Pieter C. Scholten centraal staan. Het einde is immers niet definitief, maar de opmaat naar een nieuw begin. Zoals een uitgeputte Greco het letterlijk fluisterde aan het einde van zijn eerste solo Bianco in 1995: Ne me quitte pas (Laat me niet alleen).

Het einde van een voorstelling is voor Greco en Scholten namelijk een voorbereiding op een nieuw begin. Een einde is een ‘end’, maar ook een ‘and’. Het einde is altijd een vooruitblik op een mogelijke toekomst. Zo krijgt het verleden nu een heel ander perspectief, of een nieuwe betekenis. The future is back!

Van Bach tot popmuziek van Queen, van theatraal tot sober en experimenteel, het komt allemaal voorbij in deze dynamische, afwisselende voorstelling. Het is een uitgelezen kans om de diversiteit van het uiteenlopende werk te ervaren waarin altijd het lichaam in opstand, in wat voor hoedanigheid dan ook, leidend is.

Bekijk onze thema's