De schippers van de Kameleon (6+) ; Met De Muziek Mee

Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch e.a.
kolderiek muzikaal spektakel
vrijdag 21 oktober 19:30
vr 21 oktober
19:30
  • vr 21 oktober
    19:30
    Grote Zaal

Daar is hij dan eindelijk. De snelste boot van heel Nederland. De Kameleon! Een muzikaal spektakel en een huiveringwekkend avontuur. Onderschat het platteland en het groene water niet want de onbesuisde Tweeling zal altijd overwinnen. Boeren, burgers en buitenlui... maak je borst maar nat. Anders doet de Kameleon dat wel.

 

Het leek zo rustig in het dorp Lenten. Tot daar de illustere dirigent en componist Antonius Demesmaeker verschijnt. Even lijkt het er op dat hij een orkest zou willen beginnen in dit plekje aan het water. Maar zijn motieven zijn uitermate duister.

Gelukkig voor het prachtige platteland doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen. Samen met de oplettende agent Zwart en de olijke boerenknecht Gerben zullen ze deze onverlaat moeten ontmaskeren. Gelukkig krijgen ze daarbij ook hulp van het superslimme meisje Sara en een mysterieuze waarzegster waarvan niemand precies weet wat zij nu eigenlijk in Lenten te zoeken heeft.

De Schippers van De Kameleon: Met De Muziek Mee is een kolderiek muzikaal spektakel, geheel en al in de traditie van de boeken, de films en de TV-serie. 

Credits

Muziek: Fons Merkies en Jeroen Sleyfer
Regie: Robin van den Heuvel
Geschreven door: Dick van den Heuvel
Geproduceerd door: Gerda van Roshum van Homemade Productions.
Met: Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen...

Bekijk onze thema's