Queen: The Story

Crazy little things
terug naar de essentie
vrijdag 4 november 20:00
vr 4 november
20:00
  • vr 4 november
    20:00
    Grote Zaal

In korte tijd groeide Crazy Little Things uit tot een ware sensatie. Na optredens op verschillende grote podia en festivals, komt de zevenkoppige groep nu met een speciaal theaterprogramma. Deze muzikanten gaan terug naar de essentie van de Queen-muziek. 

De band wil maar één ding en dat is de legendarische live-shows en de vintage sound van Queen in het theater tot leven brengen. Geen opplaksnorren, rare pakjes of gesjoemel met de toonsoorten.  We zullen zowel de hardrock-kant als de subtiliteit van Freddie, Brian, Roger en John tot leven wekken. Queen: The Story is een theatershow die is gemaakt met het diepste respect voor wellicht de beste band uit de pop- en rockhistorie. En jawel, onze zanger zingt elk liedje in de toonsoort waarin ook Freddie dat destijds deed”, aldus muziekjournalist Jean-Paul Heck. 

Hij creëerde samen met zanger Marijn Geluk en goede vriend en collega Leo Blokhuis Queen: The Story. Heck interviewde de originele Queen-leden meerdere malen. Zo ging hij thuis op bezoek bij drummer Roger Taylor en gitarist Brian May. In 2011 haalde hij de legendarische Queen-gitarist eigenhandig naar Nederland om hem de ‘Sena Performers European Guitar Award’ uit te reiken.

 

Bekijk onze thema's