Nashvilles Country Café

Jordyn Mallory, Pam MacBeth, Jacky en live band
The greatest country stars
zaterdag 22 oktober 20:00
za 22 oktober
20:00
  • za 22 oktober
    20:00
    Grote Zaal

In Nashville’s Country Café wordt stilgestaan bij de grootste hits die het genre heeft voortgebracht. Grootse countrysterren komen voorbij, zoals: Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Rascal Flatts, Kelsea Ballerini en Lady Antebellum.

Met maar liefst 3 zangeressen wordt het publiek meegenomen in een avond vol mooie songs uit de rijke historie van de Country en Western. Jordyn Mallory, Pam MacBeth en Jacky brengen ieder afzonderlijk hun rijke repertoire.

Jordyn Mallory is bekend als de stand-in voor de serie Nashville, treed op met Dolly Parton zelf en heeft de eer gehad concerten te openen voor onder anderen Loretta Lynn, Crystal Gayle en Jake Owen.

De Amerikaanse Pam MacBeth is een veelgevraagd artiest in de Nashville scène en speelde in vele muziekvideo’s en diverse TV-specials.

Jacky won maar liefst zes keer de Dutch Country Music Association prijs voor beste countryzangeres van Nederland en zet met haar set Emmylou Harris volledig in de schijnwerpers.

Nashville’s Country Café is het ultieme Country en Western concert en een droom voor de liefhebber van het genre, met originele countrysterren uit dit brede repertoire.

Bekijk onze thema's