Very best of Dire Straits

bROTHERS iN bAND
internationaal succes
woensdag 8 februari 20:00
wo 8 februari
20:00
  • wo 8 februari
    20:00
    Grote Zaal

Geniet van wereldhits zoals Telegraph Road, Lady Writer, So Far away, Love over gold, Romeo & Juliet en natuurlijk het nummer waar alles mee begon, Sultans of Swing

Laat je verassen, want eindelijk is bROTHERS iN bAND  (Spanje) in Nederland, het project bestaat al twaalf jaar en ze spelen met de passie, sfeer en feel zoals Dire Straits dat bedoeld heeft. 

Zanger/gitarist Angelo Fumarola laat ons een Mark Knopfler zien en horen die bijna niet van echt te onderscheiden is. De zorgvuldig vormgegeven show is een lust voor het oog en de speciaal voor deze voorstelling gemaakte arrangementen brengen de verschillende periodes waarin de muziek ontstond op een respectvolle en natuurgetrouwe manier tot leven.

Na succesvolle tours door Duitsland, Spanje, Portugal, Frankrijk en Luxemburg doen bROTHERS iN bAND nu ook de Nederlandse theaters aan en staan ze garant voor een avondje Dire Straits op een hoog niveau.

Dire Straits met frontman/gitarist  Mark Knopfler is in de periode tussen 1977 en 1992 uitgegroeid tot een legende in de popmuziek. Met een zeer eigen en herkenbare sound hebben zij met vele hits een wereldpubliek weten te boeien. 

Beleef de beste momenten van Dire Straits met bROTHERS iN bAND.

Bekijk onze thema's