Inside The City Run 2022

Het aller gaafste hardlooprondje ooit!
Te gast
zaterdag 17 september 09:15
za 17 september
09:15

Wil jij letterlijk dwars dóór Veenendaal hardlopen? Op zaterdag 17 september kan het weer! 
Dan vindt namelijk de vierde editie van Inside the City Run plaats: hét culturele hardloopevent dat je niet wilt missen! Of, zoals één van de deelnemers na de finish uitriep: ‘Dit was het allergaafste hardlooprondje dat ik ooit heb gelopen!’

Inside the City Run is een uniek en verrassend hardloopevent waarbij je Veenendaal van binnenuit te zien krijgt. De geheime route van zo'n 5,5 kilometer voert je langs bekende en minder bekende gebouwen, waar je niet om- maar dwars dóórheen loopt! Welke gebouwen dit zijn, dat verklappen we nog niet. Wat we wel vast kunnen verklappen is dat het een ervaring wordt die je niet snel zal vergeten!

Inside the City Run is geen wedstrijd, maar een sociale en culturele fun run. De route wordt gelopen in groepjes van maximaal 20 personen, die onder leiding van een 'voorloper' de geheime route volgen. Er kunnen maximaal 200 lopers meedoen aan deze secret run, dus zorg dat je op tijd je startnummer bemachtigt voor dit unieke event!


Wanneer? Zaterdag 17 september 2022

Hoe laat? Verzamelen bij Theater de Lampegiet vanaf 09.15 uur. Vanaf hier starten de groepen lopers in intervallen van 5 minuten. De eerste groep vertrekt om 10.00 uur, de laatste om 10.45 uur. Verwachtte finishtijd eerste groep: 10.45 uur. Verwachtte finishtijd laatste groep: 11.30. Einde afterparty 12.00 uur.

Kosten? Voor €10,- (excl. € 2,- servicekosten per bestelling) ontvang je een ticket voor hét hardloopevent waar iedereen het na afloop over zal hebben, een uniek startnummer, gratis garderobe, een consumptie tijdens de afterparty in Theater Lampegiet én een limited edition herinnering aan de meest unieke run van Veenendaal.

Voor wie? Voor iedereen die een beetje sportief is aangelegd en Veenendaal van een andere kant wil bekijken. Je hoeft niet heel hard te kunnen lopen (de voorlopers zorgen ervoor dat de groep bij elkaar blijft), maar het is wel van belang je in ieder geval 5 kilometer aan één stuk hardlopend kunt volhouden.

En dan nog: Met het kopen van een kaartje voor Inside the City Run verklaar je dat je zelf verantwoordelijk bent voor eventuele struikelpartijen en vergeten stoepranden. Ook worden alle locaties met respect behandeld. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de route zo veilig mogelijk is en dat er BHV paraat staat. Het enige waar je zelf voor hoeft te zorgen is een dosis gezond verstand. En een goed humeur uiteraard!