donderdag 14 mei 20:00

Vriend van de Lampegiet seizoen 1920

Theater Lampegiet
14 mei
20:00
  • donderdag 14 mei
    20:00
    € 15,-
    Grote Zaal ongeplaceerd
    geannuleerd

Vrienden van Theater Lampegiet hebben een streepje voor!

Voordelen voor Vrienden
Hou je écht van theater? Neem dan een Vrienden van Theater Lampegiet lidmaatschap en profiteer van diverse voordelen. Dan heb je voorrang in de vroegboekperiode van de kaartverkoop en heb je eerste stoelkeuze! Je wordt uitgenodigd voor de Kick-Off avond in mei, waar je met een introducee een exclusieve preview krijgt van veelbelovende voorstellingen voor volgend seizoen. Tijdens het lopende seizoen ben je altijd als eerste op de hoogte via de Vrienden e-mails en ontvang je leuke verrassingen. Bovendien steun je met jouw bijdrage het Lampegiet Fonds, die het mogelijk maakt om bijzondere voorstellingen, extra culturele evenementen en festivals te organiseren.

Nu Vriend worden
Het Vrienden lidmaatschap kost € 15,- inclusief eentre voor de Kick-Off in mei. Een Vriendschap is één seizoen geldig, van mei tot mei, voorafgaand aan het seizoen waarvoor je met voorrang kaarten kunt kopen, en is dan te verlengen. 

Word nu Vriend door op 'in winkelmandje' te klikken en vervolgens af te rekenen. Of kom langs bij de Theaterkassa waar de medewerkers het graag voor je regelen. Vragen? Mail dan naar info@lampegiet.nl o.v.v. Vrienden.

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring