vrijdag 22 mei 20:00

The Best of...

Ton Kas
22 mei
20:00
  • vrijdag 22 mei
    20:00
    Normaal: € 21,50 / CJP: € 19,90
    Grote Zaal

The Best Of... Ton Kas!

Waarom Best of…? Wat denk je zelf? Om ‘t nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom! Want aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen. Ton Kas grapt voor de sterke maag!

Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows van Ton Kas gaan de revue nog eens passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit is een compleet nieuwe show! Dat daarover geen misverstand ontstaat!

Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politie-agenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel ‘ns leuk, voor de verandering!

En laat je vooral niet wijsmaken dat het kunstje van Ton Kas meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal!

 

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring