vrijdag 15 mei 20:00

Kom

Sanne Wallis de Vries
15 mei
20:00
  • vrijdag 15 mei
    20:00
    Normaal: € 22,- / CJP: € 20,35
    Grote Zaal
    geannuleerd

Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd.

Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom.

Over Sanne Wallis de Vries
Sanne won het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs). Ze kreeg grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van het programma’s als Kopspijkers en Koefnoen. Kinderen (en ouders!) kennen Sanne als directrice Dreus uit Mees Kees.
In 2017 waagt Sanne zich na 7 jaar weer aan een eigen solo onder de titel Gut, waarmee ze genomineerd werd voor een Poelifinario. In maart 2017 werd Sanne winnares van het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren.

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring