zaterdag 2 mei 20:00

Still info folk

Rapalje
2 mei
20:00
  • zaterdag 2 mei
    20:00
    Normaal: € 22,- / CJP: € 20,35
    Grote Zaal
    geannuleerd

Into Folk in een nieuwe jas, of liever gezegd, een nieuwe kilt. Vuurspuwende doedelzak, gevoelige ballades, stampende reels. Deze muzikale reis wordt een ware Keltische beleving die je niet mag missen!

Al jaren is Rapalje op strooptocht langs festivals, clubs en theaters en met deze show laten ze je meevaren met één van hun reizen.

Meer dan twintig jaar na het verschijnen van de eerste album “Into Folk”, is het tijd voor een heruitgave. Niet alleen op plaat, maar ook op de planken. Klassiekers als “Wat Zullen We Drinken, Raggle Taggle Gypsy en Whisky in the Jar” zijn zo mogelijk nog opzwepender dan ooit te voren!

Na de pauze voert Rapalje je mee door de nummers van hun nieuwe album Scotlands Story. Beleef de muzikale geschiedenis van Schotland.

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring