vrijdag 1 mei 20:00

RUMAG Theater-Event

RUMAG.
1 mei
20:00
  • vrijdag 1 mei
    20:00
    Normaal: € 25,- / CJP: € 23,15
    Grote Zaal
    geannuleerd

Rumag: de internetsensatie, nu live in het theater!

De internetsensatie die iedereen kent van de zwart-witte ongecompliceerde en uiterst grappige slogans krijgt een eigen theatertournee. Dat werd ook tijd. Met bijna een miljoen volgers is RUMAG hét lifestylemerk van Nederland.

De teksten van RUMAG zijn altijd origineel, grof, seksueel, maar vooral uiterst grappig. De theaterversie van RUMAG voelt aan als een belevenis. Je bent onderdeel van een show waarin we samen de grenzen opzoeken van wat kan en wat absoluut niet kan.
Alles komt aan bod: lifestyle, humor, kleding, seks en die rare gast naast je in de bus. Werkelijk overal hebben we een oordeel en een mening over.

Met elkaar zoeken we elke avond de beste Rumagger van de zaal en dat alles via de bekende grappige teksten. Daarnaast zijn er elke avond gasten uit de wereld van de humor en muziek.

Keuze van het Jongerenpanel
'Hier zijn we enorm fan van! Dankzij hun hilarische quotes zijn ze enorm populair onder jongeren.' 

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring