donderdag 30 april 15:00

Doornroosje De Musical (4+)

Van Hoorne Entertainment
30 april
15:00
  • donderdag 30 april
    15:00
    Normaal: € 19,50 / CJP: € 18,05
    Grote Zaal
    geannuleerd

Een magische familievoorstelling die je betovert. Dat is Doornroosje De Musical. Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel verovert opnieuw de harten van kinderen en hun (groot)ouders.

In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist speelt Sita de rol van Doornroosje. Je zag haar eerder als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard ontbreekt het populaire tovenaarsduo Titus & Fien niet met hun grollen en grappen.

Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor! Doornroosje De Musical is een adembenemende, feeërieke voorstelling voor de hele familie!

Kom verkleed!

Kom verkleed naar Theater Lampegiet en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring