donderdag 23 april 20:00

My Land

Recirquel Company Budapest
23 april
20:00
  • donderdag 23 april
    20:00
    Normaal: € 29,- / CJP: € 26,85
    Grote Zaal
    geannuleerd

My land van Recirquel Company Budapest is één van de meest ambitieuze circusprojecten van dit seizoen. De artiesten bewegen over een met aarde bedekte ondergrond, terwijl ze fascinerende beelden creëren die traditie, vrijheid en liefde oproepen.

Indringende Tataarse, Moldavische en andere muziekstukken uit de Oekraïne verrijken het verhaal over wie de baas is over het land. Je ziet een fantastische combinatie van dans, acrobatiek, schitterende muziek, licht, illusie en fysieke inspanning. Deze voorstelling laat je ervaren wat hedendaags verhalend circus is.

‘My Land’ is ontwikkeld door de in Hongarije geboren en in het Verenigd Koninkrijk getrainde artistiek leider Bence Vagi. Deze pionier en voormalig danser heeft een volledig nieuw circusgenre ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van de techniek van de circusartiesten en de samensmelting met dans, muziek en theater. Je ziet een unieke en eigentijdse Oost-Centraal Europese stijl.

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring