vrijdag 17 april 20:00

Altijd zo gegaan

Sjors van der Panne
17 april
20:00
  • vrijdag 17 april
    20:00
    Normaal: € 23,50 / CJP: € 21,75
    Grote Zaal
    geannuleerd

Wie bij een concert van Sjors van der Panne is geweest, zal dat niet snel vergeten. De zanger overtuigde televisiekijkend Nederland tijdens de 2014-editie van The Voice of Holland. Het stempel chansonnier had hij toen al verdiend. Want hij veroverde de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson Alliance Française in 2008.

Tijdens deze nieuwe tour verrassen Sjors en zijn vaste muzikanten je met de nodige humor, persoonlijke anekdotes, maar bovenal met véél nieuw werk. Samenwerkingen met onder andere Belinda Meuldijk, Han Kooreneef, Ton Snijders, Jan Dulles, Frank Boeijen en Diggy Dex resulteren in een compleet nieuw en passend repertoire. En natuurlijk ontbreken de prachtige unieke vertolkingen van bekende Nederlandstalige klassiekers ook dit keer niet.

Om de woorden van Liesbeth List nog maar eens aan te halen: “Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder.”

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring