woensdag 15 april 19:30

GRIMM (try-out)

Junior Company & ISH
15 april
19:30
  • woensdag 15 april
    19:30
    Normaal: € 25,- / CJP: € 23,15
    Grote Zaal
    geannuleerd

Spectaculair en absoluut de spannendste cross-over tussen hiphop en ballet: GRIMM van ISH Dance Collective en de Junior Company van het Nationale Ballet

Alles buitelt over elkaar heen: liefde en jaloezie, macht, strijd, sprookjesfiguren. ISH Dance Collective en de Junior Company van het Nationale Ballet slingeren je mee in een fantasiewereld waarin hiphop en ballet elkaar op spectaculaire wijze aanvullen. Zo’n spannende cross-over zag je nog niet eerder!

Twee jongens belanden in een fantasiewereld. Daar ontmoeten ze in rap tempo Roodkapje en de wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren. Ze raken verwikkeld in spannende avonturen en in allerlei elementen uit de bekende sprookjesverhalen.

Na uitverkochte zalen in 2018 gaat GRIMM dit jaar opnieuw op tournee. In een fantasierijke dansvoorstelling werkt ISH Dance Collective samen met de Junior Company van Het Nationale Ballet. Deze spannende cross-over tussen hiphop en ballet moet je zien.

Keuze van het Jongerenpanel
'Ballet, hiphop en sprookjes: mocht je nog niet bekend zijn met het genre dans is dit dé voorstelling om naartoe te gaan!

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring