donderdag 9 april 20:00

Where are we now

Sven Ratzke
9 april
20:00
  • donderdag 9 april
    20:00
    Normaal: € 24,50 / CJP: € 22,65
    Grote Zaal
    geannuleerd

Dé beste vertolker van David Bowie!

Dat Sven Ratzke één van de beste vertolkers van David Bowie is, had hij met zijn show Starman al bewezen. De show zorgde wereldwijd voor furore en Ratzke had van de meester persoonlijk toestemming gekregen om zijn songs te gebruiken.

Ratzke laat je in ‘Where are we now’ een andere kant van Bowie zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. De nummers komen in een intieme setting keihard binnen.
Vergankelijkheid, liefde en de dood zijn terugkerende thema's in Bowies oeuvre. Daarnaast neemt Ratzke, zanger en entertainer, je mee in de vele absurdistische verhalen die tussen fantasie en werkelijkheid balanceren.

De mythe wordt gevierd in deze show, die na Berlijn, New York en Sydney nu ook eindelijk in Nederland te zien is!

Van ‘Ground control to Major Tom’ tot ‘Look up here I’m in Heaven’. Ratzke verleidt je, gehuld in prachtige kostuums, door het haast filmische universum van Bowie. Van personage naar personage, van scène naar scène.

Samen met de virtuoze pianist Christian Pabst ontrafelt Sven de nummers van deze grootheid, in een uitgeklede setting van zanger en begeleider.

“This show is one of the greatest cabaret values in New York City”
Broadway World, NYC *****

“The ghost of David Bowie is alive and well and residing at La Mama in New York. (..)
That Ratzke succeeds is a testament to his skill and artistry as both a writer and performer”
The Theatre Times *****

“This fabulous show is a Must-See!”
Romance Daily News NYC, *****

''Deze avond is een perfecte droom!''
Die Welt *****

''Ratzke bevestigt met deze avond zijn status als fenomenale, veelzijdige zanger, conferencier en allround artist. ''
Tagesspiegel *****

“Een showman van een heel bijzonder kaliber. In zijn grappige en bizarre verhalen verliest men zich maar al te graag. Een buitengewoon ontroerende en opwindende avond.''
Berliner Morgenpost *****

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring