woensdag 1 april 20:00

Opvliegers 5: Op Safari

Rian Gerritsen, Anouk van Nes e.a.
1 april
20:00
  • woensdag 1 april
    20:00
    Normaal: € 27,50 / CJP: € 25,45
    Grote Zaal

Opvliegers 5: Op Safari is het vijfde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s.

Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5! Loes (Rian Gerritsen), Joke (Anouk van Nes), Shirley (Joanne Telesford) en Moniek (Sandra Mattie) verliezen zich in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent.

Loes is gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad met als thema: ‘Lachend in de overgang’. Omdat het kan, plakken de vriendinnen daar meteen een kleine vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Moniek heeft een diagnose gekregen die veel impact op haar leven heeft. Het rare gevolg is echter wel dat ze alle angsten waar ze eerder last van had helemaal kwijt lijkt te zijn. Ze durft alles! Misschien zelfs wel iets te veel?

Shirley heeft de mannen volledig afgezworen en Loes is verliefd. Overleven de vier vriendinnen de safari en zullen ze een echte neushoorn op de foto krijgen?

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring