zondag 29 maart 15:00

John Denver - The Tribute

John Adams Band
29 maart
15:00
  • zondag 29 maart
    15:00
    Normaal: € 27,50 / CJP: € 25,45
    Grote Zaal

Take me home Country Roads, Leaving on a Jet Plane en Annie’s Song. Wie heeft daar geen gitaar mee leren spelen? Kom genieten van muziek die bij miljoenen mensen over de hele wereld bekend is. De John Adams Band uit de Verenigde Staten neemt je mee terug in de tijd. Met gitaren, mandoline, viool, saxofoon en prachtige stemmen. Welkom in de wereld van hitmachine John Denver (1943-1997).

Hij was in 1974-1975 de bestverkopende artiest ter wereld met meer dan 100 miljoen albums. John Denver verongelukte in 1997. John Adams, van oorsprong de Nederlandse Jos van den Brom, zelf muzikant en groot fan bleef zijn muziek vertolken. Hij emigreerde in 2000 naar Denvers thuisstaat Colorado (USA) en treedt daar sindsdien op als succesvol tribute-artiest. Zijn band vertolkt vrijwel perfect het echte Denver-geluid. Perhaps Love… en vele andere hits strelen je oor.

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring