dinsdag 24 maart 20:00

Home

Iris Hond
24 maart
20:00
  • dinsdag 24 maart
    20:00
    Normaal: € 22,50 / € 20,80
    Grote Zaal

Iris Hond, van dakloos meisje tot pianiste van wereldniveau, een artiest met een verhaal

Ze was een dakloos meisje van 14. Door altijd vast te houden aan een droom ontwikkelde Iris Hond zich tot pianiste van wereldniveau. Met de vertelling van haar eigen bewogen leven bracht ze de afgelopen jaren duizenden mensen in vervoering. Ook haar nieuwe voorstelling Home inspireert en ontroert.

Met haar eigen bewogen leven als inspiratiebron ontwikkelde Iris Hond zich tot het formaat pianiste dat zij nu is. Een artiest met een verhaal. Deze voorstelling eindigde letterlijk met het vinden van een echt thuis. En daar begint een nieuw hoofdstuk. En een nieuwe voorstelling. Dit keer staat ze niet alleen, maar met meerdere muzikanten op het podium.

Iris Hond gaat op zoek naar mensen met een bijzondere thuissituatie. Van gevangenen tot een nomadenstam. Deze verhalen brengt zij naar het theater. Altijd op een geheel eigen manier en met muziek als basis. Laat je ontroeren, inspireren en meevoeren door de nieuwe voorstelling Home van Iris Hond.

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring