zaterdag 21 maart 20:00

Onze Henry

Henry van Loon
21 maart
20:00
  • zaterdag 21 maart
    20:00
    Normaal: € 22,- / CJP: € 20,35
    Grote Zaal

Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk. Waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: ‘Dat was nu echt weer iets voor onze Henry.’

In deze persoonlijke voorstelling zoomt Henry van Loon in op zijn Brabantse roots met ontroerende liedjes en even hilarische als fidele bespiegelingen.

Laat je aangenaam verwarren door Onze Henry. Stoere praat, oprecht verdriet en liefdevolle verhalen alles komt voorbij als Henry van Loon inzoomt op zijn Brabantse roots. Met liedjes, fidele bespiegelingen en warme herinneringen.

Onze Henry is alweer de vijfde theatershow van de virtuoze comedian en acteur Henry van Loon. Je kent hem van televisie. Daar vertolkt hij in De Luizenmoeder zijn glansrol van schoolconciërge Volkert in De Luizenmoeder.

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring