donderdag 19 maart 20:00

Cocktails

Vincent Croiset, Tijn Docter e.a.
19 maart
20:00
  • donderdag 19 maart
    20:00
    Normaal: € 28,- / CJP: € 25,90
    Grote Zaal

In een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen komen de levens van op het oog geslaagde vrienden ineens in een geheel ander licht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel?

Cocktails is de opvolger van de zeer goed ontvangen voorstelling Wijn. In een verhaal dat zowel spannend als humoristisch is, laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van vriendschap. Je moet lachen om de scherpe dialogen en tegelijkertijd voel je de onderliggende pijn.

Tijdens een heerlijke avond aan het strand, Mojito of Margarita in de hand, neemt het leven van de vrienden plots een onverwachte en ingrijpende wending. De onderlinge verhoudingen komen ernstig op scherp te staan.

Cocktails is een tragikomedie van de makers van Wijn over kwetsbaarheid, veerkracht, en solidariteit.

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring