dinsdag 17 maart 20:00

The Bootleg Sixties

Den Pugsley, Steve Phypers e.a.
17 maart
20:00
  • dinsdag 17 maart
    20:00
    Normaal: € 27,- / CJP: € 25,-
    Grote Zaal

Guess what? De beste Sixties muziekshow van de wereld is terug met een vernieuwde show! Beleef een swingende ode aan de beste muziek van de jaren zestig. Met de crème de la crème uit Engeland: The Bootleg Sixties. Of in de woorden van Sir Elton John: ‘This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world.’

Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek van Groningen tot Maastricht meezingen en dansen. Hey Jude, Blowin’ in the Wind, Sound of Silence en vele andere hits van onder andere The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue. De Britse muzikanten overweldigen je met ware passie en fenomenale energie en bezieling.

Ook visueel waan je je met The Bootleg Sixties terug in de tijd, met prachtige beelden van de maanlanding, de speech van Martin Luther King en de overwinningen van Muhammad Ali. En er zijn ook beelden van eigen bodem: Floris, Top of Flop en zelfs foto’s uit je eigen stad in de jaren zestig.

The Bootleg Sixties speelden o.a. in Buckingham Palace, in de O2-Arena voor 17.000 man en in Las Vegas in het theater van het Suncoast Casino.

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring