zaterdag 14 maart 20:00

R&B Oldskool hits Part Two

John Williams e.a.
14 maart
20:00
  • zaterdag 14 maart
    20:00
    Normaal: € 29,50 / CJP: € 27,30
    Grote Zaal

John Williams presenteert - R&B Oldskool hits Part Two en dat zul je weten. Vanaf de eerste noot staat de zaal op zijn kop!

Na het grote succes van het eerste seizoen kon een vervolg niet uitblijven. We gaan verder met R&B Oldskool Hits Part Two. De trein dendert door. Met een nieuw repertoire, anekdotes en herinneringen, maar met dezelfde vertrouwde live band en vocalisten. We maken er weer een Oldskool feestje van.

Tijdens deze voorstelling neemt John Williams, de populaire televisiepresentator, je mee op reis in alle oldskool R & B hits van toen. Salt n Pepa, Jodeci, Boyz II men, En Voque, SWV, Blackstreet, ze komen allemaal aan bod op het leukste feestje in het theater.

Voor één avond waan je je weer in The Challenge, Imperium, Locomotion, Bluetiek-In of een andere club waar je de mooiste herinneringen aan hebt. De discotheken waar je in een lange rij moest staan voor de beste swingbeats.

Onder leiding van een geweldige liveband worden de mooiste nummers gezongen door Carolina Dijkhuizen, Laise Sanches, Kimberly Maasdamme, Sarah Jane, Omri Tindal, Rico Greene, Jared Hiwat en Jared Grant.”

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring