dinsdag 3 maart 20:00

Het Oog van de Storm (Try-out)

Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege
3 maart
20:00
  • dinsdag 3 maart
    20:00
    Normaal: € 29,50 / CJP: € 27,30
    Grote Zaal

In Het Oog van de Storm volg je André en Madeleine die al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward. Zij is een toegewijde en sterke vrouw. Altijd zijn steun en toeverlaat. Dit weekend zijn dochters Anne en Elise in het ouderlijk huis om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

Het Oog van de Storm geeft geen antwoorden. Je kruipt als toeschouwer in het hoofd van de personages en beleeft zo vanuit een steeds wisselend perspectief hun leven mee. De loop der dingen wordt daardoor soms ongrijpbaar en dubbelzinnig voor je. Maar de pijnlijke weg van het gemis, de onverdraaglijke pijn van de afwezigheid van de ander, is helder en navoelbaar.

Het Oog van de Storm werd eerder opgevoerd in onder andere Parijs en Londen en is nu in de Nederlandse uitvoering te zien met een scala aan Nederlandse topacteurs, waaronder Hans Croiset, Anne Wil Blankers en Johanna ter Steege.

In het Oog van de Storm wordt een levenslang één-zijn in tweeën gescheurd.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Vallei en Rijn

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring