donderdag 27 februari 20:00

Haal het doek maar op

Mariska van Kolck, Tony Neef e.a.
27 februari
20:00
  • donderdag 27 februari
    20:00
    Normaal: € 33,- / CJP: € 30,55
    Grote Zaal

Stiekeme verhoudingen, ruzies in de kleedkamers en eindeloze busritten. Dat is dagelijkse kost voor artiesten op schnabbeltour in het Nederlandse musicallandschap. De hit-zangers Lonneke en Rolf slepen je mee in een verhaal over dromen die bedrog zijn.

Lonneke en Rolf ontmoeten elkaar op de begrafenis van een dierbare collega en gaan terug in de tijd. Je komt terecht in een hilarisch en romantisch verhaal. Soms lijkt het heel duidelijk over wie al die mooie, gekke en stoute anecdotes gaan, maar dan toch ook weer niet.

Met ‘Spiegelbeeld’, ‘Ritme van de regen’, ‘Telkens weer’, ‘Sammy’’, ‘Sophietje’, ‘Land van Maas en Waal’, ‘Ik ben gelukkig zonder jou’, ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Brandend zand’ en vele andere tophits.

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring