woensdag 26 februari 20:00

De Eerste

Daan Boom
26 februari
20:00
  • woensdag 26 februari
    20:00
    Normaal: € 19,50 / CJP: € 18,05
    Grote Zaal

Daan Boom had eigenlijk rapper, acteur, illusionist, dolfijnentrainer, profvoetballer, balletdanser, muzikant, president van Amerika, volkszanger of Frank Sinatra moeten worden. Daan werd dan ook afgewezen op de toneelacademie in Maastricht omdat hij ‘te veel’ wilde. In zijn eerste onemanshow gaat hij daarmee vrolijk voort.

Inmiddels heeft Boom ook al een hoop gedaan: Met zijn jeugdvrienden maakte hij het klassieke televisieprogramma Streetlab. Hij stond op het filmfestival in Cannes met de winnaars op het podium (uiteraard zonder dat zij dit door hadden). Hij dirigeerde De Vijfde van Beethoven voor een orkest van zestig man. Hij kreeg Maarten van Rossem net niet aan het lachen en hij trad op als boyband (uiteraard samen met René Froger).

Met Stijn van Vliet schreef Daan in 48 uur een roman. Hij trad op met zijn karaokeband in de Ziggo Dome. Hij spoot zijn lippen op met driemaal de normale hoeveelheid en speelde vervolgens, mét die opgespoten lippen in The Passion.

Wat gaat Daan Boom doen in zijn allereerste onemanshow? Veel te veel. Tapdansen, streetdancen, zingen, rappen, schreeuwen, balletten, huilen, miepen, dirigeren en verhalen vertellen uit de Kelderklasse.

TheaterParadijs.nl ****
https://www.theaterparadijs.nl/cabaret/3441-de-eerste-van-daan-boom-en-hopelijk-niet-de-laatste

“De eerste” van Daan Boom is een geweldig debuut.”
“Boom laat in deze anderhalf uur zijn veelzijdigheid zien: rapper, zanger, danser, magician en bovenal cabaretier.”
“Muzikaal is Boom ook een verrassing.”

I Love Theater *****
https://www.ilovetheater.nl/daan-boom-speelt-wel-de-eerste-maar-niet-zomaar-de-eerste-de-beste-debuutvoorstelling/

“Daan Boom speelt wel “De eerste” maar niet zomaar “de eerste de beste” debuutvoorstelling.”
“Ook in de momenten van publieksparticipatie toont Boom dat hij snel en gevat uit de hoek kan komen (…) een hilarische scene te maken.”

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring