zaterdag 22 februari 15:30 - 20:00

Bij Robèrt.. van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven
22 februari
Vanaf 15:30
 • zaterdag 22 februari
  15:30
  € 45,50
  Grote Zaal ongeplaceerd
 • zaterdag 22 februari
  20:00
  € 45,50
  Grote Zaal ongeplaceerd

Meesterbakker naar het theater!

Ruiken en proeven. Dat kan niet via tv, een tijdschrift of YouTube. Gelukkig biedt theater die mogelijkheid wel en dat zul je weten Bij Robért… van Beckhoven. Hij is Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger. Bekend van onder andere Heel Holland Bakt en Wie Is De Mol. Robèrt serveert je letterlijk aan tafel een theatrale foodexperience.

Robèrt van Beckhoven boeit je mateloos. Niet alleen met zijn bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, zeker ook met verhalen en anekdotes over eten en cultuur. Deze visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, presenteert je heerlijke lekkernijen, verrassende smaken en de mooiste verhalen. Natuurlijk met een theatraal sausje.

Advies van de Meester zelf: eet geen stevige maaltijd voor je naar deze verrassende theaterbeleving komt. 

De voorstelling van 20:00 uur is uitverkocht! Je bent van harte welkom bij de experience die start om 15:30 uur

Helaas kan Robèrt bij deze voorstelling geen rekening houden met allergieën. Voor deze speciale voorstelling geldt een afwijkende annuleringsregeling. Kaarten kunnen tot een week voor de voorstelling geannuleerd of omgeruild worden, met in acht neming van de normale annulerings- of omruilkosten. Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen.

 

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring