woensdag 19 februari 20:00

Pearl

Scapino Ballet
19 februari
20:00
  • woensdag 19 februari
    20:00
    Normaal: € 29,50 / CJP: € 27,30
    Grote Zaal

Topdans, schitterende kostuums en meeslepende muziek van Vivaldi, Merula en Visee. Het barokspektakel Pearl is een van de succesvolste voorstellingen van Scapino Ballet Rotterdam en trok al meer dan 50.000 bezoekers.

Pearl ademt de rijke, theatrale sfeer van de barok en is gemaakt met de vaart en dynamiek van nu. Sensualiteit, pracht en praal, maar ook decadentie en intriges komen tot leven in de wervelende choreografie van Ed Wubbe.

Zo groots en theatraal als Pearl is geënsceneerd, zo menselijk is het drama. Pearl gaat over schoonheid en het onafwendbare verval en heeft alle ingrediënten van een klassiek drama waarmee het ook jouw hart zal stelen.

Het virtuoze barokensemble Combattimento nam voor Pearl een speciale uitvoering op van onbekende aria’s en muziekstukken uit de schatkamer van de barokmuziek. Ook dankzij de spectaculaire kostuums is Pearl visueel een lust voor het oog. Je waant je al snel aan een eigentijds Venetiaans hof.

Bestel ook kaarten voor de inleiding

“Pearl is zo’n voorstelling die je nog jaren bij blijft.” 

“Pearl is mijn favoriet. Het heeft me geraakt en maakte me aan het huilen.”

“Pearl is ontroerend, hartverscheurend, sprankelend, zacht, verrassend, schurend, passievol, teder, krachtig, rauw, kwetsbaar.”

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring