woensdag 8 april 20:00

Koorts

Ali B.
8 april
20:00
  • woensdag 8 april
    20:00
    Normaal: € 23,50 / CJP: € 21,75
    Grote Zaal
    geannuleerd

Ali B heeft zijn publiek wat uit te leggen. Hij annuleert tot tweemaal toe zijn theater tournee. Wat is er allemaal aan de hand in huize Bouali? Zijn het toch burn-out verschijnselen of is het de komst van een nieuw kind?

In zijn nieuwe show KOORTS zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Zowel persoonlijk als maatschappelijk. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: 'Zelfs als het misgaat, komt het goed.'

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Net als Ali zelf. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Ali steekt de thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Ben je benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in Theater Lampegiet en zie KOORTS.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk door Rabobank Vallei en Rijn 

  

Cookies
We gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Privacyverklaring